Informatie

Laat u verrassen door een spetterende show

Theo Solo staat bekend als een gezellige entertainer die het iedereen naar zijn zin wilt maken. Hij zal er alles aan doen om je evenement tot een groot succes te leiden.

Theo Solo heeft zelf een aantal eigen nummers gemaakt die geweldig klinken, Ook zingt hij graag covers van diverse artiesten. bekijken ze op Youtube

Theo Solo is een gevoelsmens en heeft altijd een zwak voor goede doelen waar hij zijn klanken dan ook vaak laat horen. Als hij mensen maar blij kan maken!

Wie is Theo Solo

Ik ben Theo Solo een entertainer uit Nijmegen.
Zingen is een ding wat ik graag doe en heb ook veel ervaring om er een feestje van te maken.
Of het nu op een groot podium is of voor het optreden bij ouderen in een verzorging huis, ouderen met dementie of anderen bewoners niks is mij te gek.
En het leukste van mijn optreden is het contact met de mensen en samen de liedjes zingen van toen en nu van wals tot feestnummers ik vind dit is super om te mogen doen.
Zo heb ik al veel opgetreden bij mensen die in een verzorgingshuis wonen en dit is geweldig om te mogen doen.
Ze zingen de liedjes van toen en nu echt luid mee en ja dan word het gezellig en maken we er met zijn allen een groot feest.

Verder heb ik ook veel op grote podiums mogen staan zoals bijĀ  het dag van het levenslied in Nijmegen.
Dit is elk jaar buiten het vierdaagse feesten de grootste feest in Nijmegen waar duizenden bezoekers naar toe komen.
Ik heb dus in de jaren van muziek maken vele podiums mogen betreden waardoor mijn ervaring groter werd en ik met muzikanten in aanraking ben gekomen die mijn mee namen in de muziek wereld.

Ik heb wat eigen nummers uit gebracht die te vinden zijn op mijn YouTube kanaal Theo Solo en op mijn Facebook kanaal.
Mijn songs zijn Nederlands talig en zing ik de ouderen liedjes van toen en nu. Buiten mijn optreden heb ik ook een vaste baan waardoor ik mijn optreden als hobby zie.

Mijn optredens probeer ik daarom ook zoveel mogelijk buiten mijn baan te houden zodat ik er geen vrije dag voor op hoef te nemen waardoor ook dus de prijs laag kan houden wat dan ook weer ten gunste komt voor de mensen waarvoor ik optreed.